Händlersuche
Suche
Merkliste
burgbad news title

Frisse ideeën voor uw badkamer

Op onze website en in onze catalogi vindt u heel wat tips voor de inrichting van uw badkamer. Zo kunt u elke ochtend goedgeluimd de dag starten en 's avonds graag nog even in uw badkamer vertoeven voor u gaat slapen.
Via deze website brengen wij u regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en de beste artikelen voor een mooie badkamer.

burgbad badmoebel Lavo2 neuheiten

Lavo 2.0 sys20

Vorm, functie en emotie. De nieuwe designserie Lavo 2.0 brengt deze eigenschappen bij elkaar. Met filigrane wastafels, met zorgvuldig afgeronde onderkasten en meubels, waarvan de contouren extra worden benadrukt door lisenen. Een bijzondere eyecatcher in de serie vormen de grote vitrinekasten. Een als optie verkrijgbare verlichting in de kast zorgt voor sfeervol licht – zowel naar binnen als naar buiten.

Lavo 2.0

Fiumo sys10

Nieuwe lievelingsbadkamer uit het programma sys10 wordt onthuld. Fiumo straalt een stille aantrekkingskracht uit, het gevolg van een geslaagde wisselwerking tussen effen en plissé meubeloppervlakken. De serie biedt onder meer de mogelijkheid om met tweekleurige fronten creatieve kleuraccenten te leggen.

Fiumo

burgbad Fiumo news
burgbad sys20 badu

Badu sys20

Uw badkamerplanning stijlvol omgezet. Badu is een nieuwe designserie van burgbad die een elegante touch aan uw badkamer geeft. De vormentaal van de wastafels en onderkasten is geïnspireerd op de Mid-centurystijl. Opvallend hierbij zijn de gebogen fronten in verschillende metallic oppervlakken.

Badu

Ruimteconcept rc40 – nieuwe systeemelementen

rc40 opent de ruimte voor innovatieve planning die het verschil maakt. Nieuwe elementen vergroten de marge voor open ruimtes en onconventionele oplossingen. Het badbereik en het woonbereik vloeien naadloos in elkaar over, zowel voor wat de meubels als wat de beschikbare materialen betreft.

rc40

burgbad badmoebel neuheit rc40
rl30 room-light von burgbad

rl30 Room Light – Spiegelkast

Een nieuwe, gepatenteerde lichtbediening in de spotlight. Bij de spiegelkasten uit de serie rl30 (rl = Room Light) wordt het licht zo verstrooid door de zijdelingse diffusorvlakken aan de binnenzijde van de deuren, dat een perfecte lichtsituatie zonder verblinding ontstaat.

rl30