Händlersuche
Suche
Merkliste
burgbad sys20 header max

Aantrekkelijk, functioneel en divers: de designlijnen van burgbad

Opgetogen, charmant, subtiel, flexibel, zachtaardig, sensueel, kalm, duidelijk, rechtlijnig, sierlijk, licht ... de designlijnen van burgbad combineren vorm en functie op een manier die met zoveel woorden wordt uitgedrukt.
Voor iedereen die het aanbod van onze ontwerplijnen overweldigend vindt: Er hoeft niet altijd een officiële ontwerpprijs te zijn om enthousiast te worden over een van de sys20-series. Maar we willen u het ook niet verzwijgen:
Onder andere Coco (2017) en Mya (2019) werden bekroond met de Duitse Design Award.

Badmöbel Bel burgbad

Bel – fijnzinnig en flexibel. Bel is een allrounder. Met zijn verschillende inrichtingscomponenten, wasbakmaterialen en meubeloppervlakken, voldoet deze badserie aan bijna elke wens.

burgbad serie flex uebersicht

Flex – modulair en variabel. De naam van de serie geeft de bedoeling weer: het badkamermeubilair kan flexibel worden aangepast aan alle situaties; ze zijn ontworpen volgens de principes van universeel ontwerp. Bekroond met de Duitse Design Award 2018.

burgbad lin20 teaser uebersicht

Lin20 – authentiek en evenwichtig. Badkamermeubilair in tijdloos ontwerp dat tegelijk nieuwe trends zet, zoals de opeenvolging van kasten en onderkasten tot moderne badrijen. Of de stadsbadkamer: een oplossing voor de wasruimte met maximale opbergruimte op een minimaal oppervlak.

NIEUW
burgbad badmoebel sys20 mya

Mya – natuurlijk en oorspronkelijk. Less is more: Mya. Terug naar de basis. Op weg naar eenvoud en duidelijkheid. Naar een vormentaal die open en hartelijk is. Bekroond met de Duitse Design Award 2019.

rc40 Solitaire burgbad

rc40 Solitaire – edel en soeverein. Deze designcollectie is een doorsnede van het kamerconcept rc40. Badmeubels met elegante greeplijsten en inrichtingsmodules die op zichzelf staan en voor een specifieke doelmatigheid en design in de badkamer zorgen.

burgbad badmoebel sys20 sinea

Sinea 2.0 – energetisch en gevarieerd. Sinea 2.0 is een consequente ontwikkeling van Sinea 1.0. Het corpus van de meubelen is zichtbaar sierlijk en het basismotief van de golf is uitgebreid met een tegenbeweging.