Händlersuche
Suche
Merkliste
burgbad sys20 header max

Aantrekkelijk, functioneel en divers: de designlijnen van burgbad

Opgetogen, charmant, subtiel, flexibel, zachtaardig, sensueel, kalm, duidelijk, rechtlijnig, sierlijk, licht ... de designlijnen van burgbad combineren vorm en functie op een manier die met zoveel woorden wordt uitgedrukt.
Voor iedereen die het aanbod van onze ontwerplijnen overweldigend vindt: Er hoeft niet altijd een officiële ontwerpprijs te zijn om enthousiast te worden over een van de sys20-series. Maar we willen u het ook niet verzwijgen:
Onder andere Coco (2017) en Mya (2019) werden bekroond met de Duitse Design Award.

Badmöbel Bel burgbad

Bel – fijnzinnig en flexibel. Bel is een allrounder. Met zijn verschillende inrichtingscomponenten, wasbakmaterialen en meubeloppervlakken, voldoet deze badserie aan bijna elke wens.

burgbad grohe cube uebersicht

Cube – extravagant en rechtlijnig. Het badkamermeubilair uit de serie Cube neemt de ontwerptaal van de GROHE keramische elementen en vult het aan tot een geheel dat opvalt zonder overbelast te raken.

burgbad badmoebel sys20 essento

Essento  – licht en eenvoudig. Ingetogen van ontwerp, rijk in de selectie van keramische wastafels, meubels en oppervlakken. Essento nodigt uit om te combineren en geeft zin om in te richten.

burgbad badmoebel Lavo2 teaser

Lavo 2.0 – idyllisch en gezellig. Geïnspireerd door de tegenstelling tussen nacht en dag: Lavo 2.0 is een designserie, die aan vroeger doet denken maar tegelijkertijd een moderne uitstraling heeft; de serie staat open voor uiteenlopende vormgevingswensen.

burgbad max teaser uebersicht

Max – eenvoudig en natuurlijk. Een ontwerplijn die nostalgie en moderniteit op geheel eigen wijze combineert: bijdetijds, duurzaam en huiselijk. Badkamermeubilair in stedelijke landhuisstijl met smalle voorframes. Op wens ook in combinatie met vlechtwerk in Weense stijl.

NIEUW
burgbad badmoebel sys20 orell

Orell – contrastrijk en consequent. Convex gevormde wastafelranden en concave handgrepen in de meest uiteenlopende kleuren – Orell speelt empathisch met contrasten en vertegenwoordigt klassieke waarden en waardigheid.

burgbad badserie sinea 1 uebersicht

Sinea 1.0 – zacht en harmonieus. Wastafels en badkamermeubilair als gegoten. Voor de vorm haalden we onze inspiratie bij de golven. In Sinea 1.0 wordt de rustgevende werking van het zachte golvenspel aan de zee weerspiegeld.

burgbad badmoebel sys20 yumo

Yumo – huiselijk en rustgevend. Transparante rookglaselementen, gecombineerd met houten oppervlakken, met donkere tinten of ook wit. Yumo creëert een atmosfeer die zacht en ontspannend aanvoelt - in zowel grote als kleine badkamers.