FR | NL
Händlersuche
Suche
burgbad sys30 systemprogramm
sys30
Het systeem
burgbad sys30 badplanung
sys30
Enorme speelruimte voor uw planning!
burgbad badmoebel Aqua header
sys30
Dankzij zeer flexibele inrichtingsoplossingen ...

sys30 Sana

sys30 Sana voldoet aan alle wensen voor een verfijnde badkamersfeer. Of het nu gaat om een ingebouwde wastafel op maat, of wastafeloppervlakken, of spiegels of spiegelkasten, of onderkast of console, of handgrepen of TipOn / Soft-Close – het veelvoud aan kleuren, vormen, bouwstenen en elementen maakt het mogelijk om uw badkamer volledig individueel in te richten. Daartoe beschikt u over meer dan 60 oppervlakken, ingedeeld volgens vier prijsniveaus.

burgbad sys30 Sana 2 teaser

Vrij te combineren volgens smaak en budget. Bij sys30 Sana heeft u de keuze uit een groot aantal fronten. De prijs varieert daarbij naargelang het oppervlaktemateriaal. In totaal zijn er vier prijsniveaus – te beginnen bij melamine over Thermoform-fronten en acryl tot exclusieve lakfronten, telkens in hoogglans en mat.

burgbad sys30 Echo teaser
burgbad sys30 Sana teaser

Past perfect. Of wordt gewoon op maat gemaakt.  Met sys30 krijgt u de mogelijkheid  om zelf uw heel persoonlijke kast op maat samen te stellen: wandrekken, hoge, hangende en onderkasten kunnen naar wens in hoogte, breedte en diepte worden gewijzigd.

Moeilijke ruimtesituaties elegant oplossen. Niches, muuruitsprongen, schuine plafonds, moeilijke lay-outs: sys30 Sana zorgt overal voor een oplossing waar het belangrijk is om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Dankzij een enorm aanbod aan wastafels, wastafelonderkasten en consoles op maat.

burgbad sys30 Aqua teaser