Händlersuche
Suche
Merkliste
badmöbel serie lavo 2.0
Lavo 2.0
burgbad Fiumo startseite
Fiumo
Burgbad badmöbel Serie rc40 room concept
rc40
burgbad start badprogramm rc40 3
rc40
burgbad start badprogramm badu 3
Badu
burgbad Yumo bathroom furniture
Yumo
+ NEWS

Badkamermeubilair van burgbad

Uw nieuwe badkamer moet u een aangenaam gevoel geven. En dat voor vele jaren. Dag na dag. Het loont beslist de moeite om kieskeurig te zijn bij de inrichting van uw badkamer. Met wasbakken, wastafels en meubilair van burgbad maakt u altijd een goede keuze. Al sinds 1965 produceren we hoogwaardig badkamermeubilair. Als wereldmarktleider bieden we overtuigende oplossingen in de meest uiteenlopende segmenten. Van de badkamer voor gasten tot individuele ruimteconcepten. Neem rustig een kijkje.

sys10 Lieblingsbäder

sys10

Lievelingsbadkamers. Nu snel! Eqio, Euro, Fiumo, Iveo, Junit – vijf productlijnen die zich in een oogwenk tot bestsellers hebben ontwikkeld. Omwille van goede redenen: fris van ontwerp, budgetvriendelijk en supersnel leverbaar.

sys20

Ontwerplijnen. Design is kunst die zich nuttig maakt. In de badkamer krijgt ze vele namen: Badu, Coco, Mya, Yumo ... laat u inspireren door goede vorm en doordachte functie.

sys20  Designlinien
sys20  Designlinien

sys20

Ontwerplijnen. Design is kunst die zich nuttig maakt. In de badkamer krijgt ze vele namen: Badu, Coco, Mya, Yumo ... laat u inspireren door goede vorm en doordachte functie.

sys30  Systemprogramme

sys30

Systeemprogramma’s. Bij sys30 past alles bij elkaar en is alles perfect afgestemd op de planning voor uw badkamer. Ook in moeilijke ruimten. Dankzij een breed aanbod van op maat gemaakte meubelen en wastafels.

rc40

Ruimteconcept. Het badkamerconcept opnieuw uitvinden. Zich losmaken van de gebruikelijke ideeën. Gebruik vrije ruimten om exclusieve wellnessruimten te creëren. RC40 biedt meer kansen voor buitengewone ontwerpmogelijkheden.

burgbad rc40 RL40 startseite teaser
burgbad Iveo gaestebad startseite teaser

compacte series

Klein maar oho. Voor een leuke badkamer heeft u niet zoveel vierkante meter nodig, maar wel intelligente oplossingen in een aantrekkelijk design. Doe uw gasten versteld staan.

rl30

rl30

Anti-schittering. Sfeervol. Aantrekkelijk. rl30 Room Light zorgt op elegante wijze voor een oplossing voor een probleem waar zowel mannen als vrouwen in de badkamer mee te maken krijgen: de natuurlijke verlichting van het gezicht voor make-up aanbrengen of scheren.